Prefab-oplossingen 

Voor de utiliteit en woningbouw

Jouw partner voor

Wat kun je van ons verwachten?

Vakbekwaam personeel

Met trots kunnen we zeggen dat we beschikken over een zeer vakkundig en ervaren team. Al onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd en kunnen worden ingezet voor verschillende prefab-werkzaamheden.


Professionele planning 

Door onze jarenlange ervaring in de installatiebranche weten we als geen ander hoe belangrijk het is om een strakke en professionele planning aan te houden. Afspraken en planningen nakomen is onze prioriteit. 

Dik- en dunwandig

Wij vervaardigen zowel dikwandige als dunwandige geprefabriceerde onderdelen voor de installatiebranche. 

Ruime montagehal

Wij zijn gevestigd in Assen, waar we beschikken over een ruime montagehal. Hier hebben we al vele producten geprefabriceerd voor verschillende opdrachtgevers. Niet alleen in de noordelijke provincies, maar voor opdrachtgevers in heel Nederland. 


Transport

Wij beschikken over een bakwagen, waarmee wij een groot deel van het geprefabriceerde materiaal naar de betreffende locatie kunnen vervoeren. In overleg kunnen wij ook het transport van grotere onderdelen verzorgen. 

Snelle afhandeling

Wij hebben toegang tot een uitgebreid personeelsbestand, extra gereedschap en andere noodzakelijke middelen. Hierdoor zijn wij zeer flexibel en kunnen wij snel handelen, ook als je op korte termijn geprefabriceerde materialen nodig hebt. 


Hoge kwaliteit

Het gebruik van geprefabriceerde materialen op 
de bouw heeft vele voordelen, maar vraagt ook om een zeer nauwkeurige voorbereiding. Wij zorgen er altijd voor dat de producten die wij vervaardigen van uitstekende kwaliteit zijn en volledig voldoen aan alle normen en afspraken. 


 

Op zoek naar een vakkundige prefab-specialist?

Neem dan contact met ons op!