Elektromonteurs 

Created with Sketch.

Voor diverse projecten en verschillende opdrachtgevers zijn wij op zoek naar elektromonteurs die zelfstandig kunnen werken en hulp kunnen bieden bij de installatie van elektrotechnische installaties. Tot de werkzaamheden behoren onder andere het installeren van kabel- en wandgoten, en het afmonteren van schakelaars, brandmeldingssystemen en inbraakbeveiligingen.


Opleiding

Een opleiding in de elektrotechniek heeft de voorkeur, aangevuld met een geldig VCA-certificaat. Daarnaast vragen wij een aantal jaren aantoonbare werkervaring op dit gebied. 

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel, ben jij goed gemotiveerd
en op zoek naar werk voor een langere periode?

Monteurs WTB voor de utiliteit, woningbouw en industrie

Created with Sketch.

Voor diverse projecten zijn wij op zoek naar zelfstandig werkende WTB-monteurs.
Enkele jaren aantoonbare ervaring is een must.

Opleiding

Een opleiding in de installatietechniek heeft de voorkeur, maar ervaring is minstens zo belangrijk. Een VCA certificaat is noodzakelijk. Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel, ben je goed gemotiveerd en op zoek naar werk voor een langere periode?  

Cv-monteurs dikwandig

Created with Sketch.

Wij zijn per direct op zoek naar zelfstandig werkende cv-monteurs met ervaring als dikwandig cv-monteur. Enkele jaren ervaring is een must.

Opleiding

Een opleiding in de installatietechniek heeft de voorkeur, maar ervaring is minstens zo belangrijk. Een VCA-certificaat is noodzakelijk. Je moet beslist vanaf tekening kunnen werken en ervaring hebben met autogeenlassen. Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel, ben je goed gemotiveerd en op zoek naar werk voor een langere periode?  

Lassers (TIG-, autogeen- en foto-)

Created with Sketch.

Voor verschillende projecten en opdrachtgevers zijn wij op zoek naar TIG-, autogeen- en fotolassers.  Beheers jij een of meerdere van deze lastechnieken en heb je enkele jaren aantoonbare ervaring? Dan ben jij wellicht de geschikte kandidaat voor ons.

Opleiding

Je hebt bij voorkeur een diploma en/of certifcaat op het gebied van TIG- en/of fotolassen, aangevuld met aantal jaar ervaring. Een VCA-certificaat is noodzakelijk. 

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel, ben je goed gemotiveerd en op zoek naar werk voor een langere periode?  

Staat jouw gewenste functie er niet tussen?

Dan gaan we samen kijken naar andere mogelijkheden.