We zitten niet stil, we zijn altijd ergens mee bezig. We willen blijven ontwikkelen en dagen jou uit om dat ook te doen!

Opleiding

Heb je geen zin meer om in de schoolbanken te zitten? Wil je liever zo snel mogelijk aan het werk in de installatietechniek? 

Wil jij je omscholen of als zij-instromer aan de slag gaan in de installatietechniek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

We zijn goed in wat we doen, met 100% focus op het beste resultaat. Met onze kennis en ervaring willen we jou alle kneepjes van het vak leren. En hoe kan dat nou beter dan jou intern bij ons op te leiden?

Tijdens onze effectieve opleiding word je in korte tijd klaargestoomd voor de bouw. Je leert wat ervoor nodig is om aan het werk te mogen op de bouwplaats en met welke gereedschappen en machines je in aanraking komt.

We beschikken over een goed verzorgde interne opleidingsruimte. Er zijn werkbanken aanwezig die gebruikt kunnen worden voor verschillende praktijkopdrachten. Denk aan het bewerken van PVC,  lijm- en manchetverbindingen, lasverbindingen, koper bewerken en beugelen. 

Naast verschillende praktijkopdrachten leer je ook de theorie. Denk bijvoorbeeld aan het lezen van bouwtekeningen en het maken van sanitair schetsen. 

De opleiding wordt afgerond met een examen. Zodra deze goed is afgerond, ben je meteen klaar om aan het werk te gaan! 

Wil je meer informatie ontvangen over de opleiding?

Laat je gegevens achter en wij nemen graag contact met je op!