Ons team

Dick Habing

‘’Toen ik op mijn zestiende van school kwam had ik geen idee wat ik wilde. Via via kwam ik terecht bij een installatiebedrijf waar ik begon als leerling monteur, waarna ik al snel ben begonnen als tweede monteur in dienst...


Created with Sketch.

Toen ging het roer om; ik verhuisde naar Düsseldorf, waar ik 2 jaar heb gewerkt in de installatietechniek. Terugkomend in Nederland ben ik niet stil gaan zitten, ik ben meteen aan het werk gegaan als chef-monteur. Niet kort daarna ging ik aan de slag als montageleider bij Unica, hier ben ik 15 jaar werkzaam geweest. 

In 2008 ben ik voor mezelf begonnen met een compagnon. Vervolgens ben ik in 2011 AMD begonnen in Drachten, wat vervolgens uitgebreid werd naar Tynaarlo en Assen. Mijn zonen, Ronald en Benny, en mijn collega's Marcel, Danny en vele andere goede monteurs waar ik al jaren mee samenwerk sloten zich aan bij het bedrijf. Samen hebben we het montageteam opgezet en kort daarna namen we ook deelprojecten aan in onderaanneming. 

In 2013 is AMD begonnen met detachering, vanaf dat moment hebben we een enorme groei doorgemaakt. Deze groei heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat we een eigen bedrijfspand hebben kunnen kopen. 

Ik vind het erg mooi dat mijn zoons nog steeds werkzaam zijn voor AMD, dit geeft me een trots gevoel.’’ 

Ronald Habing

‘’Vanaf 2014 ben ik mijn vader gevolgd en aan het werk gegaan voor zijn bedrijf, AMD...

Created with Sketch.

Bij AMD houden we van open- en eerlijkheid, hierdoor hebben we een hechte vertrouwensband. We doen wat we zeggen, en we vertrouwen erop dat onze medewerkers dit ook doen. 

Mijn functie binnen AMD is eigenlijk heel breed, ik houd me bezig met veel verschillende taken en daarnaast ben ik leidinggevende van de detacheringsafdeling. De afwisseling die ik heb in mijn werk is dan ook iets wat ik erg leuk vind. 

Dat we een echt familiebedrijf zijn is te merken aan de manier van omgang met elkaar en de werknemers. We staan altijd voor elkaar klaar, vullen elkaar aan en we zijn flexibel. 

Bij AMD doen we het samen. We zijn geen nummertje maar allemaal onderdeel van het bedrijf.’’ 

Benny Habing

''Na de middelbare school wist meteen wat ik wilde; mijn handen uit de mouwen steken!...

Created with Sketch.

Ik ben op mijn vijftiende begonnen als hulpmonteur. Omdat mijn vader uit de installatiebranche komt, had ik vanaf jongs af aan al het gevoel om in zijn voetsporen te treden. 

Na mijn functie als hulpmonteur ben ik intern een opleiding gaan doen waarna ik monteur werd, en al snel gevolgd door eerste monteur. Vanuit daar ben ik leidinggevende monteur geworden, daarna chef monteur en werkvoorbereider. Wat me uiteindelijk heeft geholpen tot waar ik nu sta; projectleider bij AMD.

Bij AMD hebben we een recht door zee mentaliteit. Iedereen helpt elkaar en de samenwerking is goed, snel en direct. We zijn eerlijk en hebben vertrouwen in elkaar.'' 
Hans Habing

''Ik ben momenteel ruim vijf jaar werkzaam bij AMD. Voor mij is dit een complete carrière switch geweest, ik kom namelijk uit de horecabranche...

Created with Sketch.

Jarenlang werkte ik in de bediening en als leidinggevende en daarnaast heb ik ook een eigen horecazaak gehad.
 

Dick is mijn broer en heeft mij in het verleden vaker gevraagd om te komen werken voor AMD. In eerste instantie wist ik niet zeker of dit een goed idee was, omdat ik geen ervaring had in de installatiebranche. Toch heeft mijn broer me kunnen overtuigen en ben ik tot op de dag van vandaag erg blij met de keuze die ik heb gemaakt. 


Bij AMD zijn we erg flexibel en hebben we een probleemoplossende houding. Daarnaast hebben we een open, duidelijke communicatie met elkaar.

Wij regelen het voor je, wij zijn de helpende hand.''